Spanyol Ügyvédek

spanyol ügyvédMagasan képzett és tapasztalt szakemberekből álló irodánk egyaránt foglalkozik hagyományos szolgáltatásokkal (pl. jogi tanácsadás, peres ügyek) és olyan kevésbé konvencionális szakterületekkel is, melyek rendkívüli adaptációs készséget és széleskörű szakismeretet követelnek meg.

Saját szakmai eszköztárunk és széleskörű nemzetközi együttműködési hálózatunk révén több mint 16 éve nyújtunk magas színvonalú szolgáltatásokat, melyek az ügyfeleinkkel való bizalmi kapcsolaton, a sokoldalúságon, dinamizmuson és a személyes kapcsolaton alapulnak, elkerülve a bürokratikus túlzásokat, melyek nehézkessé tehetik az ügyvéd és ügyfél közötti kapcsolatot.

Felismervén a hagyományos ügyvédi irodák korlátait, a Rodríguez Bernal Irodában széles körű kínálatunkkal és személyre szabott díjszabásunkkal teljes mértékben az Ön igényeihez alkalmazkodunk. Az ügyfeleinkkel való közvetlen viszony teszi lehetővé, hogy folyamatosan fejlesszük és tökéletesítsük szolgáltatásainkat.

Marbellai, torremolinosi és málagai ügyvédek

Irodáink Torremolinosban, Marbellában és Málagában találhatóak, de készséggel elutazunk máshova is, amennyiben az ügy megkívánja. Rendelkezésére állunk spanyol, angol, francia és magyar nyelven egyaránt. Lépjen velünk kapcsolatba mindennemű kötelezettség nélkül.

Lépjen velünk kapcsolatba mindennemű kötelezettség nélkül.

AZ ESETEINK / A HÍREINK

Az Andalúzia Legfelsőbb Bíróságának Malagában működő közigazgatási peres tanácsa négy fellebbezést határozott meg kedvezően, amelyek.

Tras merecer la aprobación del Comité Académico, el director de este despacho, Antonio Pedro Rodríguez…

2020. december 18-án az Országos Bíróság (Audiencia Nacional) helyt adott a fellebbezésnek, amit nyújtott be…

2021 Juniusában, ennek a cégnek az igazgatója, Antonio Pedro Rodríguez Bernal, tartotta az órát „Az…

Július 3-án az iroda igazgatója, Antonio Pedro Rodríguez Bernal, egy előadást tartott a Az Emberi…

A Nemzeti Bíróság elutasított egy kiadatást 2020 . március 6-i végzésében, a Nemzeti Bíróság büntetőtanácsa…

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Meséljen nekünk esetéről, vagy kérjen időpontot

+00 34 661 65 30 46 / LÖRINCZ TÜNDE