Ügyvédek 1999 óta

Az Ügyvédi Irodánk 1999 óta folyamatosan sikerrel számolhat be arról, hogy a világ számos országának állampolgárai biztonságban érzik magukat irodánkra bízva jogi – ès befektetési ügyeik intézését.

SZOLGÁLTATÁSUNK

Ingatlanjog

Az ingatlanberuházások, ingatlanok adás-vétele és kivitelezése során nyújtott jogi tanácsadás és a kapcsolódó szerződések készítése, irodánk egyik fő profiljába tartozik.

TOVÁBB

Cégalapitás

A társasági jog alá tartozó majdnem összes területen is jelentős tapasztalattal rendelkezünk. Segítünk ügyfeleinknek megtalálni a spanyolországi üzleti tevékenységüknek leginkább megfelelő társasági felépítést.

TOVÁBB


Pereskedés

Pereskedés

Works of Art

Works of Art

Investments

Investments

Spanyol Ügyvédek

Abogados de MarbellaMagasan képzett és tapasztalt szakemberekből álló irodánk egyaránt foglalkozik hagyományos szolgáltatásokkal (pl. jogi tanácsadás, peres ügyek) és olyan kevésbé konvencionális szakterületekkel is, melyek rendkívüli adaptációs készséget és széleskörű szakismeretet követelnek meg.

Saját szakmai eszköztárunk és széleskörű nemzetközi együttműködési hálózatunk révén több mint 16 éve nyújtunk magas színvonalú szolgáltatásokat, melyek az ügyfeleinkkel való bizalmi kapcsolaton, a sokoldalúságon, dinamizmuson és a személyes kapcsolaton alapulnak, elkerülve a bürokratikus túlzásokat, melyek nehézkessé tehetik az ügyvéd és ügyfél közötti kapcsolatot.

Felismervén a hagyományos ügyvédi irodák korlátait, a Rodríguez Bernal Irodában széles körű kínálatunkkal és személyre szabott díjszabásunkkal teljes mértékben az Ön igényeihez alkalmazkodunk. Az ügyfeleinkkel való közvetlen viszony teszi lehetővé, hogy folyamatosan fejlesszük és tökéletesítsük szolgáltatásainkat.

Marbellai, torremolinosi és málagai ügyvédek

Irodáink Torremolinosban, Marbellában és Málagában találhatóak, de készséggel elutazunk máshova is, amennyiben az ügy megkívánja. Rendelkezésére állunk spanyol, angol, francia és magyar nyelven egyaránt. Lépjen velünk kapcsolatba mindennemű kötelezettség nélkül.

Lépjen velünk kapcsolatba mindennemű kötelezettség nélkül.

Bemutatkozás

Timeline

  • Művészeti Piac Jogi Mesterképzesi Szak https://t.co/TSYCSHm36U
  • Művészeti Piac Jogi Mesterképzesi Szak Művészeti Piac Jogi Mesterképzesi Szak 2021 Juniusában, ennek a cégnek az ig… https://t.co/4Xe9YNeNGv
  • Maîtrise de Spécialiste du Marché de l’Art https://t.co/TKoHLPaYiZ
  • Maîtrise de Spécialiste du Marché de l’Art Maîtrise de Spécialiste du Marché de l’Art fiscaEn juin dernier, le dire… https://t.co/rKdSqp71QT
  • I Master of Specialist in Art Market Law https://t.co/wctgzPHEEI
  • I Master of Specialist in Art Market Law I Master of Specialist in Art Market Law Last June, the director of this f… https://t.co/HHkefRtqQO
  • I Máster de Especialista en Derecho del Mercado del Arte https://t.co/gdMJ1MppGN
  • I Máster de Especialista en Derecho del Mercado del Arte I Máster de Especialista en Derecho del Mercado del Arte E… https://t.co/fEkeqIJzjU
  • ¿Y si el otro representante de la UE le hubiera cedido el sitio a Von der Leyen? Hubiera sido una combinación de m… https://t.co/Nl8VQIgbBV
  • RT @vladogb: Avec le passage des derniers navires qui attendaient, l’embouteillage monstrueux de 422 navires dans le canal de Suez est enfi…


Az eseteink / A híreink

Előadás Az Emberi Jogok és Globalizáció II. Nemzetközi Kongresszusán

Előadás Az Emberi Jogok és Globalizáció II. Nemzetközi Kongresszusán

Július 3-án az iroda igazgatója, Antonio Pedro Rodríguez Bernal, egy előadást tartott a Az Emberi Jogok és Globalizáció II. Nemzetközi Kongresszusán, amelyet a Sevillai Egyetem -Universidad de Sevilla- szervezett (2020. július 1., 2. és 3.).

Rodríguez Bernal „Új emberi jogok a globalizációval szembesülve” nevű kerekasztalnak részét képezte „A kettős állampolgárságnak az …

Introducción:

Conclusiones:

Magyarul fogadja ügyfeleit a spanyol ügyvéd

Magyarul fogadja ügyfeleit a spanyol ügyvéd – Interjú a Pannon Hírnök újságban

Antonio Pedro Rodríguez Bernal a spanyolországi Napos-part talán legismertebb sztárügyvédje, aki nem csak számos jogterület szakértője, hanem több idegen nyelvet is folyékonyan beszél. Más spanyol jogászokkal ellentétben azonban ő nem elégszik meg a világnyelvek -mint például az angol és a francia- ismeretével, hanem elsajátította a rendkívül nehéznek tartott magyart is.

Nem mindennapos …

Introducción:

Antonio Pedro Rodríguez Bernal: “Magyarul tanulni hatalmas intellektuális kihívás.”

Conclusiones:

Interjú a Pannon Hírnök újságban

A Nemzeti Bíróság elutasított egy kiadatást

Kiadatás elutasítása

2020 . március 6-i végzésében, a Nemzeti Bíróság büntetőtanácsa (Sala de Penal de la Audiencia Nacional) elutasította egy brit állampolgár kiadatását, amelyet a Thaiföldi Királyság hatóságai kértek, mivel az említett hatóságok azt nem garantálták, hogy a halálbüntetést nem szabnak ki rá.

Egy majdnem féléves nehézkes bírósági eljárás után, amely a körözött férfi …

Introducción:

Thaiföldi Királyság hatóságai kértek egy brit állampolgár kiadatását

Conclusiones:

Nemzeti Bíróság büntetőtanácsa (Sala de Penal de la Audiencia Nacional) elutasította egy brit állampolgár kiadatását.

Jelzálogszerszerződés végrehajtás

A Málagai Területi Bíróság ​jogellenesnek nyilvánítja egy jelzálogszerszerződés végrehajtását az értékhatár megjelölésének hiányosságai miatt


English EN Français FR Magyar HU Русский RU Español ESLos procedimientos de ejecución hipotecaria requieren la aportación, con la demanda, de una liquidación de la deuda mediante documento fehaciente que exprese las operaciones de cálculo que arrojan como saldo la cantidad determinada por la que pide el despacho de la ejecución.

Este documento se elabora ante notario y, a veces, los cálculos o los requisitos ...

Introducción:

Conclusiones:

Kulturális javak kisajátítása

Új cikk a Jogtudományi Hírekben. Kulturális javak kisajátítása: feltevések és sajátosságok​


English EN Français FR Magyar HU Русский RU Español ESEl pasado 8 de septiembre de 2017 publicamos en el Portal "Noticias Jurídicas" el artículo "La expropiación forzosa de bienes culturales: supuestos y particularidades", escrito por el director de este despacho, Antonio Pedro Rodríguez Bernal.

Este artículo aborda el procedimiento de expropiación aplicable a los bienes culturales, resaltando sus particularidades. El bien cultural y, especialmente, ...

Introducción:

Conclusiones:

A pénzmosás és műtárgykereskedelem

​A pénzmosás és műtárgykereskedelem jogi vonatkozásairól a La Marea hírportálon


English EN Français FR Magyar HU Русский RU Español ESEl director de este despacho, Antonio Pedro Rodríguez Bernal, ha respondido a diversas cuestiones que se plantean con motivo de las transacciones de obras de arte y su relación con el blanqueo de capitales en el diario Lamarea.com, en su edición de 9 de junio de 2016.

Transcribimos ...

Introducción:

Conclusiones:

Olvass tovább a híreinkröl

 


Ügyfeleink mondták...

Hola a todos, pues mi caso el el mismo, conocí a D.Antonio atendiéndome como abogado de oficio, y su total entrega al caso y su profesionalidad, hizo que ganase un juicio que estaba perdido. Gracias Antonio, te estaré siempre agradecido. Un fuerte abrazo.
Manuel Gómez Parrilla, Lúcena, Córdoba, Spain

I found Antonio's professional legal help first class when completing a transaction in Spain. Antonio lead me through a system that I was not familiar with and the fact that his English is perfect also played a major part.
MIKE LUCEY, www.SketchUcation.com (Company Chairman), IRELAND

Antonio es una persona dedicada y perseverante. Sin duda alguien en quien confiar.
Felipe Rojas, Adjunto a direccion en Hidral Gobel, SPAIN

Muy profesional en su labor, entregado, atento, resolutivo y apasionado de su profesión. Intachable en sus resultados como profesional. Su profesionalidad solo se ve superada por su inteligencia y calidad humana.
José Vázquez Padilla, Dtor. Expansión y desarrollo en Relmed Business, SPAIN

He tenido varios abogados a lo largo de mi vida... y Antonio es sin duda el más eficaz, serio, profesional y entregado que he tenido..y teniendo en cuenta que me atendió en turno de oficio..es un gran mérito. Por eso cuando la gente habla no muy bien de los abogados de oficio..siempre pongo su ejemplo de que se puede tener un abogado de oficio excelente. Y Antonio tu lo eres...
Francisca del Pozo, Málaga, SPAIN

Buenas tengo el gusto de poderles recomendar un fantastico profesional y mejor persona, desde la experiencia pues gracias a el a mi padre le absolvieron de un tema juridico muy complicado , que tu con maetria le defendiste . Muchas gracias Antonio.
Chema Sánchez García, Madrid, Spain

Don Antonio Rodriguez Bernal has been my legal representative since last 15 years ... he is one of the best lawyer i have ever known as for his honesty and profesional experience in all aspects of the legal system of spain europe and international, apart from which he is very human and patient to listen, understand and deliver efficient positive results. he is very considerate and just on the economic factor ...as per today he is also a good friend
Naresh K. Moorjani, Torremolinos, SpainBlog