spanyol ügyvédAz Ügyvédi Irodánk 1999 óta folyamatosan sikerrel számolhat be arról, hogy a világ számos országának állampolgárai biztonságban érzik magukat irodánkra bízva jogi – ès befektetési ügyeik intézését. A polgári- és kereskedelmi jogra szakosodott cégünk a mindenkori szükséges segélynyújtást és tanácsadást ajánlja fel ingatlanberuházások, üzleti társaságok alapítása, külkereskedelem, ingatlankezelés és más, magánjoggal kapcsolatos ügyekben.

Costa del Sol. „Napos Part”

A Costa del Sol (Napos Part), Európa egyik leghíresebb túrisztikai — a világon egyedülálló — bástyája, egy ingatlanterjeszkedés központját képezi. Marbella, Torremolinos, Fuengirola……..stb., városok, melyek kizárolagosan birtokolják Európa túrizmusának jelentös részét. Befektetök ezrei — akik Spanyolország ezen zónáját választják az életszinvonaluk javulása vagy az összegyüjtött vagyonuk megfelelö befektetése céljából — döntenek ugyancsak a felsorolt települések mellett.

Spanyolország

Spanyolország egyike a 10 legfejlettebb államnak a világon. Ideális hely sok, távoli országból érkezö és végleg hazánkba települö személy számára. Lakói nyitott jelleme, a kellemes éghajlat, a Földközi-tenger, az egyenletes és folyamatos fejlödés és sok más, hasonlóan kedvezö körülmény teszi országunkat alkalmas helyjé bármilyen, óhajtott tevékenységbe való belekezdésre.

Ingatlanjog

Az ingatlanberuházások, ingatlanok adás-vétele és kivitelezése során nyújtott jogi tanácsadás és a kapcsolódó szerződések készítése, irodánk egyik fő profiljába tartozik. Az ingatlanjog számos jogterülettel érintkezik. Az építési és környezetvédelmi jogszabályok, az adó- és illetéktörvények ismerete felhasználásával, az ingatlan-beruházáshoz igénybe vett banki finanszírozás esetén, bankjogi ismereteink segítségével nyújt irodánk globális jogi szolgáltatást ügyfeleink részére.

Segítünk a legkedvezőbb feltételekkel rendelkező lakáshitel szerződtetésében, a legfontosabb spanyol pénzügyi intézményekkel fenntartott szoros együttműködésünknek köszönhetően.

Cégalapítás

A társasági jog alá tartozó majdnem összes területen is jelentős tapasztalattal rendelkezünk. Segítünk ügyfeleinknek megtalálni a spanyolországi üzleti tevékenységüknek leginkább megfelelő társasági felépítést. Spanyolországban bejegyzett, már megalapított vállalat képviseletének ellátása esetén , gondoskodunk arról, hogy a cég felépítése a jogszabály-módosításokkal, és az új jogszabályok által megkövetelt, társasági jogi változtatásokkal mindig összhangban legyen.

Nyelvek

Európai elhelyezkedésünkhöz illöen a következö nyelvekkel dolgozunk: spanyol, angol, francia és magyar, viszont a néhány, magas szinvonalu fordítói irodával fenntartott együttmüködésünknek köszönhetöen, képesek vagyunk bármilyen, ezektöl eltérö nyelvü dokumentum elkészítésére is.

Tünde Lörincz

Telefon: +34 951 210 023 / +34 661 653 046

Email: tunde.lorincz@rodriguezbernal.com