Ingatlan Ügyvédek

Az építési és környezetvédelmi jogszabályok, az adó- és illetéktörvények ismerete felhasználásával, az ingatlan-beruházáshoz igénybe vett banki finanszírozás esetén, bankjogi ismereteink segítségével nyújt irodánk globális jogi szolgáltatást ügyfeleink részére.

Engedje meg, hogy az Ön ügyét intézzük

Kérjük, töltse ki az űrlapot, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ingantlanjog

Az ingatlanberuházások, ingatlanok adás-vétele és kivitelezése során nyújtott jogi tanácsadás és a kapcsolódó szerződések készítése, irodánk egyik fő profiljába tartozik. Az ingatlanjog számos jogterülettel érintkezik.

1999 óta

Antonio Pedro Rodriguez Bernal spanyol ügyvéd, magyarul fogadja magyar ügyfeleit 1999 óta. Több mint 22 éves tapasztalat teljes körű jogi szolgáltatás nyújtásában magyar nyelven is.

Spanyolországban

Ügyvédi megbízást elfogadunk Spanyolország egész területén , de elsősorban (irodánk elhelyezkedésére való tekintettel) dél-Spanyolországban, a Costa del Sol vonalát követve Malaga és Gibraltár között (Torremolinos, Marbella, Benalmadéna, Estepona….. és környéke).

Személyre szabott szolgáltatás magyarul beszélők számára

Rodríguez Bernal úr széles körű tapasztalattal rendelkezik a büntető- és polgári peres eljárások, valamint az ingatlanjog területén. Amellett, hogy magyar anyanyelvű csoportja van, képes szóban és írásban is kifejezni magát magyar nyelven. Rodríguez Bernal úr a magyar nyelven kívül, spanyol (anyanyelv), francia (C1 -Alliance Française) és angol (C1 – Escuela de Idiomas) nyelven kínálja szolgáltatásait.

Az eseteink / A híreink

Vietnam - Rodriguez Bernal avocats

Rodríguez Bernal interjút készített a vietnami Zing hírmagazinnal

Az iroda igazgatójával, Antonio Pedro Rodríguez Bernallal a vietnami Zing News Magazine interjút adott 2022. augusztus 23-án a mallorcai bíróság előtt két híres vietnami művész ellen indult büntetőeljárásról állítólagos szexuális zaklatás bűntette miatt. A számos helyi és brit újság által visszhangzott hír (mivel az állítólagos áldozat egy brit fiatal nő volt) nagy várakozásokat keltett a Vietnami Népköztársaságban, ahol a nyomozás alatt állók szokásos tartózkodási helye van.

Tovább olvasom »

Tapasztalt csoport

Ingatlanjogra szakosodott ügyvédeink támogatják és tanácsot adnak ügyfeleiknek szerződéseik megtárgyalásával, elkészítésével, valamint peres eljárásokkal, polgári és közigazgatási bíróságok előtt (építési peres ügyek, jogi garanciák megvalósítása, jogi szakértelem, óvintézkedések, lefoglalások, végrehajtási eljárások, bérleti szerződések, stb.)

Lépjen kapcsolatba velünk
(Lörincz tünde)
+34 661 653 046
× ¿Cómo puedo ayudarte?